Vandaag gaat mijn nieuwe site live. Ik heb die gemaakt met WordPress, een mooi voorbeeld dat goede IT niet duur of moeilijk hoeft te zijn. Hij bevat enkele pagina’s met algemene informatie. Zie menu.

Daarnaast ben ik van plan via Mijn Blog periodiek te reageren op ontwikkelingen in de zakelijke wereld in relatie tot IT. Ik wil me daarbij vooral richten op de vraag van zakenmensen en business managers: “Wat betekent dat voor mij? Moet ik hier wat mee of (nog) niet?”

Uiteraard ben ik ook zeer geinteresseerd in uw reactie op mijn stellingnames. Klik daarvoor op de titel van het blog-bericht of onderaan op de link Reactie plaatsen. Dan verschijnt er een detailscherm met onderaan een veld waarin u kunt reageren. Houd u er wel rekening mee dat uw reactie ook direct op de site gepubliceerd wordt. Indien u liever reageert via een persoonlijke email kunt u die opsturen via het email adres op de contact-pagina.

Ik zie uit naar uw reacties.